facebook

Welcome guest! You are not logged in on forum, so you may not have access to some features!
To solve this problem
log in or register new account.
>> NFS:SA Booster <<

(Help)Having big issues possibly account related

Napisany przez Ninkyo, 28-03-2020, 02:41
(Help)Having big issues possibly account related

Offline Ninkyo

#1
Hey everyone, so I've been playing nfssa a lot recently and have recently started having crashes eventually getting to the point where I was crashing in races so I looked into it and was told to clear my cache through nfssa so last night I did, loaded MTA back up and for the rest of the night it seemed to work fine. then this morning I decided to actually create a forum account to link to my game (the account I'm using now obviously) and while I was at it decided to try the NFS:SA Booster out, so I loaded my game up with it in the background all the way to the login screen but then had to do something else so I shut down MTA for the time being. Then when I got back I realized the NFS:SA Booster GUI had changed now (looking more like the screenshot) I figured that was normal and booted MTA up and logged in to nfssa as usual for it to get stuck just on entering my garage with the loading icon at the bottom so I left it for a while before deciding to close MTA and trying again only for it to do the same thing but on the loading screen so I then started it without the booster leading to the same result, I've now cleared my MTA data then reinstalled MTA only to be still having the same issue coming to the conclusion it's possibly something to do with my account synch however I could clearly tell my stats where still there from the glimpse of the garage... So now I'm stuck and really hoping someone can help me sort this out.. thanks in advance.

Edit: not sure if this is the right place for this...

Edit2: I tried creating a new driver and I can get to the car selection screen before it crashing during loading
Reply

Offline adam11101

#2
Probably the booster's fault. Its not up to date. It caused vinyl bugs when I last used it. There is no reason for it to not cause bigger issues. Clear ngui folders again maybe?
Reply

Offline scaftz

#3
Something with vinyls and booster caused it but can't be so sure myself. Try to clear nfssa booster datas and nfssa resource files and redownload. Or launch the game with nfssabooster background process turned off just in case you haven't tried.
As for booster yeah it is pretty fucky for myself too, had to reconfigure it dozen of times to get it finally work properly.
Reply

Offline Ninkyo

#4
(28-03-2020, 15:02)scaftz Wrote: Something with vinyls and booster caused it but can't be so sure myself. Try to clear nfssa booster datas and nfssa resource files and redownload. Or launch the game with nfssabooster background process turned off just in case you haven't tried.
As for booster yeah it is pretty fucky for myself too, had to reconfigure it dozen of times to get it finally work properly.

After reinstalling MTA I've only been starting nfssa without it so I doubt there's folders left in there to do with the booster, it may still be running in the background though I haven't checked tbh and I haven't tried to clear the Boosters files either so I guess I'll try and clear everything again and give it another go.

It works! Thank you so much for the help, Turns out it was running in the background and I removed it from my computer completely, cleared my resources and it's now loaded up fine. Moral of the story being don't use the booster I guess I almost died thinking my account had gone.
Reply

Offline Tekk

#5
I wonder how people manage to break such a simple thing. Been using it since 2018 and there was never a single problem. The only time when I had to stop myself from using it was when in October/November 2019 there was an update to the Avon Tyres vinyl that got later renamed yet people had the their liveries saved and it was causing a conflict. Recently Rarti fixed that and it works like a charm again.

If you don't know how to make it work, it's really damn simple. I'll quote my own post from 2019, this should be done if you have booster installed already.

(15-10-2019, 21:33)Tekk Wrote: Booster could only cause the "Loading.." problem. If previously you were playing without the booster, you should go to "MTA San Andreas 1.5\mods\deathmatch\resources" folder and delete the "ngui-dprvd" folder from there. After that, start the MTA and connect to the server. Wait until you'll redownload the files. See if it's fixed. If that didn't help, go back to the "resource" folder and delete everything from there. After that connect to the server again. I always redownload stuff after the first booster installation. Always fixes everything. You won't need to repeat this later, should be working fine.
Reply

Offline Ninkyo

#6
(29-03-2020, 14:55)Tekk Wrote: I wonder how people manage to break such a simple thing. Been using it since 2018 and there was never a single problem. The only time when I had to stop myself from using it was when in October/November 2019 there was an update to the Avon Tyres vinyl that got later renamed yet people had the their liveries saved and it was causing a conflict. Recently Rarti fixed that and it works like a charm again.

If you don't know how to make it work, it's really damn simple. I'll quote my own post from 2019, this should be done if you have booster installed already.

(15-10-2019, 21:33)Tekk Wrote: Booster could only cause the "Loading.." problem. If previously you were playing without the booster, you should go to "MTA San Andreas 1.5\mods\deathmatch\resources" folder and delete the "ngui-dprvd" folder from there. After that, start the MTA and connect to the server. Wait until you'll redownload the files. See if it's fixed. If that didn't help, go back to the "resource" folder and delete everything from there. After that connect to the server again. I always redownload stuff after the first booster installation. Always fixes everything. You won't need to repeat this later, should be working fine.

Ah I may give it another go in future then, but it would be really helpful if someone could add that to the booster download page.
Reply

Offline Tekk

#7
(29-03-2020, 14:58)Ninkyo Wrote: Ah I may give it another go in future then, but it would be really helpful if someone could add that to the booster download page.

It's actually in the general thread for the booster, but not on the main page. If you'll need a full installation guide, just contact me on discord and I'll describe it for you. Either way, have fun playing NFS:SA!
Reply

Offline Ninkyo

#8
(29-03-2020, 15:00)Tekk Wrote:
(29-03-2020, 14:58)Ninkyo Wrote: Ah I may give it another go in future then, but it would be really helpful if someone could add that to the booster download page.

It's actually in the general thread for the booster, but not on the main page. If you'll need a full installation guide, just contact me on discord and I'll describe it for you. Either way, have fun playing NFS:SA!

Yeah I get it now but I mean it would help a lot of people if "delete your resources folder if you haven't used the booster before" was added instead of just "run it in the background" as I feel the majority of people won't be playing nfssa for the first time, thanks though my games working vaguely okay now it's crashing again but in a completely different way and it's not often enough for me to care.
Reply


Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)