facebook

Welcome guest! You are not logged in on forum, so you may not have access to some features!
To solve this problem
log in or register new account.
The Most Wanted: Powrót do Rockport
>> NFS:SA Booster <<

Problem with logging in

Napisany przez scaftz, 09-10-2017, 06:53
Problem with logging in

Offline scaftz

#1
Not sure if anyone experienced this or not. So, I was trying to get logged on to my forum account by clicking the login button on the top left corner, put the username and password correctly and it says " you have successfully been logged in, now you're taken back to where you came from". then it redirects me to the portal but it seems it doesn't logs me on. It still says i am logged as a guest. Luckily the login section on left panel works so i can come here to make this Thread.
I also found out that the remember me is not working at all. Ticked and unticked and it still don't automatically log me in. Reinstalling Chrome doesn't fix it at all. Tried Internet Explorer and have no luck with it. Let me know if anyone got this problem as well.
Reply

Offline bamers

#2
I encountered the same problems most of the times in the past, until I found a post from Bartek saying,

"Make sure that the https:// is used instead of just http://"

Hope it helps
"Aku ganteng."
- hatabomba -
Reply

Offline scaftz

#3
It works. Thanks a lot.
Reply

Offline bamers

#4
(09-10-2017, 09:14)scaftz Wrote: It works. Thanks a lot.

Your welcome. Glad to hear that.
But real credit must be given to Bartek xD
"Aku ganteng."
- hatabomba -
Reply


Forum Jump:

Users browsing this thread:
1 Guest(s)